• 0755 066 406

  • office@ekara.ro

dezinsectie-constanta

DEZINSECȚIE

Efectuam operatiuni personalizate de dezinsectie profesionala la nivel national. Suntem calificati si autorizati pentru realizarea de tratamente de dezinsectie pentru toate categoriile de clienti: sedii cu birouri, spatii de depozitare si magazine alimentare, fabrici si ateliere de productie, centre medicale, penitenciare, unitati HORECA, institutii de invatamant, ferme agricole, asociatii de proprietari, parcuri si spatii verzi private. Onoram eficient orice provocare din domeniu, indiferent de amploare si tipul daunatorilor.

Folosim cele mai bune solutii de pe piata, marca Bayer si putem oferi garantia oricaror lucrari indiferent de amploarea lor. In procesul de dezinsectie folosim diverse metode de combatere tip insecticid, capcane cu adeziv sau geluri ce ofera o sigilare pe termen lung a locatiilor. Dispunem de asemenea de tehnologizare moderna: echipamente de nebulizare, atomizoare sau pulverizatoare.

deratizare-constanta

DERATIZARE

Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct – fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri care dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care lucreaza in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).

Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active, capcane pe baza de adeziv, capcane autoblocante.

Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.

Lansează comandă

Avantajele dumneavoastra alegandu-ne pe noi:

  • va putem servi in regim NON-STOP de luni pana sambata;
  • suntem cei mai rapizi (putem interveni in aceasi zi in care plasati comanda);
  • oferim garantie la orice lucrare efectuata;
  • noi va anuntam calendarul interventiilor la fiecare 3 luni, respectiv 6 luni.