• 0755 066 406

  • office@ekara.ro

Abonamente curățenie

Poate cea mai eficienta decizie pe care o puteti lua cand vine vorba de intretinerea unui spatiu este aceea de a contracta serviciile tip abonament. Furnizam servicii de curatenie profesionala cu personal specializat si utilaje de cea mai inalta calitate. Avantajele dumneavoastra apeland la serviciile de curatenie tip abonament sunt multiple, incepand de la degrevarea angajarii persoanelor nespecializate, cumpararea de solutii, gestionarea curateniei zilnice si pana la riscul de a angaja persoane neexprimentate sa deterioreze suprafetele.

Curățenie generală

Acest serviciu de curatenie il prestam cu echipamente si solutii profesionale de calitate pus in practica de personalul nostru specializat si coordonat permanent de managerul de lucrare care este delegat in acel moment.

Curatenia generala este un serviciu solicitat de obicei la intervale mai mari de timp si are in vedere abordarea detaliata a tuturor zonelor din spatiul comercial sau office.

In functie de tipul spatiului, suprafata si particularitatile intalnite la fata locului (aglomerarea de obiecte, gradul de murdarie, tipul suprafetelor si gradul de dificultate al accesului) va putem face o oferta personalizata in urma Evaluarii Gratuite.

Ekara Cleaning asigura urmatoarele servicii de curatenie: curatare si dezinfectare grupuri sanitare, aspirare covoare si mochete, sters praf de pe mobilier si obiecte electronice, spalare pardoseli, spalare geamuri interior si exterior, stergere tocuri de usi si ferestre, spalare gresie si faianta, stergere oglinzi, curatare obiecte sanitare din baie (chiuveta, cabina de dus/cada, vas si rezervor WC), golire si inlocuire saci de gunoi, degajare gunoi menajer, curatare corpuri de iluminat.

Curățenie post construct

Interventiile de curatenie tip post construct sunt caracterizate printr-un grad de dificultate specifica prezentand urme de vopsea lavabila, materiale gen ciment, adezivi, spuma poliuretanica etc.

Urmele materialelor destinate zugravelii dar si cantitatea si modul in care sunt depozitate resturile generate de activitatea de construire sau renovare sunt factorii determinanti ai timpului de onorare a lucrarii de curatenie post construct, utilajele necesare, resursa umana si nivelul de specializare a acesteia.

In functie de aceste aspecte va putem face o oferta personalizata situatiei dumneavoastra in urma Evaluarii Gratuite.

Curatenia post construct include servicii de adunare, sortare si transport deseuri, spalare mecanizata pardoseli, curatare profile PVC sau aluminiu ale ferestrelor, aspirare praf si reziduri cu aspiratoare speciale industriale, curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, spalarea geamurilor afectate de praf de var si impuritati lavabile, etc.

Spălare mecanizată pardoseli

Spatiile mari cu suprafete speciale necesita spalare profesionala cu utilaje rapide si dedicate suprafetei.

Cu ajutorul investitilor facute in masinile performante din gamele profesionale ale brandurilor de top din domeniu firma noastra Ekara Cleaning va poate facilita operatiuni ample de curatare a pardoselilor indiferent de tipul acestora (suprafete epoxidice, mochete, ciment, gresie, marmura, sticla, granit, lemn, etc).

Astfel in functie de tipul pardoselii, marimea suprafetelor dar si in functie de nivelul si provenienta murdariei intervenim cu utilaje tip monodisc sau masini automate, acestea fiind dotate cu perii si solutii dedicate.

Spalarea mochetelor si a covoarelor se face cu spuma uscata, lucru ce permite utlizarea suprafetei in doar cateva ore. Datorita numarului utilajelor profesionale de care dispunem, putem acoperi suprafete mari intr-un timp foarte scurt.

Alpinism utilitar

Domeniul curateniei profesionale implica de multe ori lucrul la inaltime. Acest tip de interventie se face in regim special si este de o mare complexitate, de aceea am recrutat si antrenat periodic o echipa profesionista de alpinisti utilitari specializati pe orice tip de interventie la inaltime atat suspendati in coarda cat si pentru operarea nacelelor din parcul Ekara Cleaning. De asemenea putem realiza interventii de vopsire industriala interior/exterior, montari/demontari antene GSM, TV, Radio, etc.