Cele 5 lucruri pe care să le verifici înainte de a alege o firmă de curățenie
EKARA (4)

Serviciile de curățenie sunt din ce în ce mai căutate, mai ales când vine vorba de curățenia, întreținerea și calitatea spațiilor de birouri. Pe când pentru persoanele fizice este mai ușor să găsești o persoană sau o echipă de curățenie, când vine vorba de firme, inclusiv procesul de căutare devine mai complex. Cererea fiind într-o continuă creștere, piața s-a mulat pe aceste cerințe și au apărut din ce în ce mai multe firme de curățenie ce oferă servicii pentru companii.

Totuși, este bine ca înainte să alegi o firmă de curățenie, cu care îți dorești probabil o colaborare pe termen lung, trebuie să iei în calcul anumite aspecte.

Cum și în funcție de ce să alegi o firmă de curățenie? Echipa EKARA îți pune la dispoziție câteva puncte pe care să le iei în considerare dacă îți dorești o colaborare de calitate superioară, comunicare permanentă și servicii fără cusur.


image

Experiența, vechimea în domeniu și portofoliul de lucrări. La prima discuție cu firma de curățenie pe care ai găsit-o și cu care îți dorești să începi o colaborare, nu îți fie teamă să pui toate întrebările la care îți dorești să afli răspunsuri. Cere detalii, poze, videoclipuri și proiecte din portofoliul firmei și vezi dacă este ceea ce cauți pentru biroul tău.
Prețul. Dat fiind faptul că îți cauți o firmă de curățenie care să se ocupe de biroul tău, un spațiu considerabil mai mare decât o casă sau un apartament, prețul este foarte important. Analizează cu atenție oferta de preț în funcție de ce servicii oferă firma de curățenie.
Pachetul de servicii. Vezi din start, încă de la prima discuție pe care o porți cu firma de curățenie dacă regăsești ce îți trebuie în pachetele de servicii oferite. Caută și găsește ce ți se potrivește iar în cazul în care nu se mulează perfect pe nevoile tale înseamnă că trebuie să îți continui căutarea.
Flexibilitatea programului. Știm că activitatea angajaților tăi primează și de aceea probabil îți dorești o firmă de curățenie flexibilă în ceea ce privește programul. Comunică de la început orele la care angajații tăi au program și vezi dacă firma poate lucra după sau înaintea lor.
Testimoniale. Verifică și ce spun clienții care au beneficiat deja de servicii din partea firmei de curățenie pe care ai găsit-o. În funcție testimoniale îți poți da seama de calitatea și seriozitatea firmei.

Astfel, acestea sunt printre cele mai importante criterii pe care ar trebui să le iei în considerare în momentul în care cauți sau ai găsit o firmă de curățenie care ți se pare potrivită la prima vedere. Nu te teme să pui toate întrebările la care ai nevoie de răspunsuri la prima întâlnire sau discuție pentru a-ți da seama dacă este alegerea potrivită. Noi, cei din echipa Ekara, te așteptăm pe pagina de servicii să vezi dacă găsești pachetul potrivit pentru tine!


Rectangle 3788
Cere 
Ofertă
Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de curățenie, nu ezita să ne contactezi! Completează mai jos datele tale de contact și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi venim cu soluția.
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj