Curățenie după construcție și renovare
Curățenie după construcție și renovare - Constanța

Curățenie profesională după constructor: soluția sigură și eficientă pentru spațiultău

Când un proiect de construcție este finalizat, ultimul pas este acela de a realiza curățenia.

Importanța curățeniei după construcție și renovare

Operațiunea de curățenie după constructor este poate cea mai grea intervenție din domeniul serviciilor de curățenie. Amestecul de praf, substanțe și alte materiale toxice folosite în construcții, complică intervenția echipei de curățenie și pot pune în pericol sănătatea familiei tale pe termen lung.

Alege o firma de curățenie profesională, pentru a termină rapid, eficient și în siguranță această operațiune. Echipa noastră de profesioniști are experiență necesară abordării sistematice a procesului de curățenie, folosind cele mai bune echipamente și soluții de curățenie.

În ce constă curățenia după construcție si renovare?

Acest tip de curățenie post construct se realizează imediat după terminarea lucrărilor de construcție sau renovare, prin curățarea detaliată a suprafețelor cu soluții special concepute pentru orice tip de murdărie, prin tehnici moderne, fără deteriorarea acestora.

Operațiunea de curățenie după constructor este poate cea mai grea intervenție din domeniul serviciilor de curățenie. Amestecul de praf, substanțe și alte materiale toxice folosite în construcții, complică intervenția echipei de curățenie și pot pune în pericol sănătatea familiei tale pe termen lung.

Intervențiile de curățenie tip post construct sunt caracterizate printr-un grad de dificultate specifică prezentând urme de vopsea lavabilă, materiale gen ciment, adezivi, spumă poliuretanică etc.

Urmele materialelor destinate zugrăvelii dar și cantitatea și modul în care sunt depozitate resturile generate de activitatea de construire sau renovare sunt factorii determinanți ai timpului de onorare a lucrării de curățenie post construct, utilajele necesare, resursa umană și nivelul de specializare a acesteia.

Detalii și servicii personalizate pentru curățenie după construcție și renovare

Curățenia post construct include servicii de adunare, sortare și transport deșeuri, spălare mecanizată pardoseli, curățare profile PVC sau aluminiu ale ferestrelor, aspirare praf și reziduri cu aspiratoare speciale industriale, curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare, spălarea geamurilor afectate de praf de var și impurități lavabile, etc.

servicii de curatenie in Constanta

Oferim curățenie profesională pentru segmentul business și rezidențial

Oferta noastră de servicii este orientată atât către segmentul business: birouri, spații comerciale, cât și către segmentul rezidențial: case, vile, apartamente.

Oferim servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, utilizând personal specializat cu experiență, detergenti și soluții profesionale, împreună cu o gamă variată de echipamente profesionale.

Expertiză în curățenie după construcție și renovare: echipa noastră de profesioniști

Alege firma de curățenie profesională EKARA CLEANING pentru a termina rapid, eficient și în siguranță această operațiune. Echipa noastră de profesioniști are experiența necesară abordării sistematice a procesului de curățenie, folosind cele mai bune echipamente și soluții de curățenie Taski și Nilfisk pe tot parcursul lucrării de curățenie după constructor și renovare. Apelați cu încredere la noi și veți beneficia de o curățenie profesională la cele mai înalte standarde.

Ekara oferă servicii personalizate de curățenie, de cea mai înalta calitate, folosind personal specializat cu experiență, detergenți și soluții de întreținere profesionale, precum și o gama variată de echipamente profesionale.

Servicii de curățenie în Constanta și împrejurimi

Cu sediul în Constanta, oferim servicii de curățenie în oraș și în zonele înconjurătoare.

Contactați-ne pentru o Evaluare gratuită și vă vom oferi o ofertă personalizată adaptată nevoilor dumneavoastră specifice.

curatenie post construct
Rectangle 3788
Cere 
Ofertă
Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de curățenie, nu ezita să ne contactezi! Completează mai jos datele tale de contact și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi venim cu soluția.
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj