CURĂȚENIE

BIROU

Fm-2

MISIUNEA EKARA

Misiunea noastră este să contribuim la crearea spațiului ideal de muncă prin oferirea unor servicii de curățenie de înaltă calitate firmelor din România, datorită tehnologiei și a personalului bine pregătit.

Ne-am propus să ducem fiecare serviciu oferit, la nivel de excelență și fiecare client să rămână cu o experiență fantastică în urma colaborării cu noi.

Group 561

Am demarat proiectul Ekara în 2012, cu o ambiție uriașă de a reuși să ducem la un nivel superior serviciile de curățenie, așadar am implementat principii sănătoase și am căutat în permanență să lucrăm cu cele mai sustenabile utilaje în materie de curățenie.

Cum nu există o rețetă a succesului, ne-am străduit să fim cât mai versatili și adaptați în mod constant la nevoile pieței, așadar am dezvoltat alte 5 ramuri care să deservească cât mai ergonomic acest concept numit “facility management” și înglobează servicii precum: curățenie, mentenanță clădiri, dezinsecție- dezinfecție-deratizare, alpinism utilitar, servicii peisagistică și deszăpezire.

Rectangle 3788
Cere 
Ofertă
Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de curățenie, nu ezita să ne contactezi! Completează mai jos datele tale de contact și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi venim cu soluția.
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj