DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE CONSTANTA

SERVICIILE NOASTRE DE DERATIZARE, DEZINFECȚIE ȘI DEZINSECȚIE se adresează atât persoanelor fizice, agenților economici, instituțiilor publice cât și asociațiilor de proprietari atât în județul Constanța cât și în restul țării.

Oferim cele mai eficiente intervenții de Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție pentru toate categoriile de clienți.

Dispunem de un personal calificat și experimentat pe diferite tipuri de dăunători. Pentru a realiza operațiile de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție la cele mai intalte standarde, toate produsele utilizate sunt avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor.

Dezinsectie Constanta - Deratizare Constanta - Dezinfectie Constanta

DEZINSECTIE Constanța

DEZINSECȚIE Constanța

Efectuam operatiuni personalizate de dezinsectie profesional atât în Constanta cât și în restul țării. Suntem calificati si autorizati pentru realizarea de tratamente de dezinsectie pentru toate categoriile de clienti: sedii cu birouri, spatii de depozitare si magazine alimentare, fabrici si ateliere de productie, centre medicale, penitenciare, unitati HORECA, institutii de invatamant, ferme agricole, asociatii de proprietari, parcuri si spatii verzi private.

Onoram eficient orice provocare din domeniu, indiferent de amploare si tipul daunatorilor.
Folosim cele mai bune solutii de pe piata, marca Bayer si putem oferi garantia oricaror lucrari indiferent de amploarea lor. In procesul de dezinsectie folosim diverse metode de combatere tip insecticid, capcane cu adeziv sau geluri ce ofera o sigilare pe termen lung a locatiilor. Dispunem de asemenea de tehnologizare moderna: echipamente de nebulizare, atomizoare sau pulverizatoare.

Dezinsectie Constanta Deratizare Constanta Dezinfectie Constanta

DEZINFECȚIE Constanța

Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare.

Substantele pe care le folosim sunt profesionale si avizate de ministerul sanatatii, punem la dispozitie fisele de securitate si termenele de valabilitate aferente lor. Se lucreaza numai pe baza de contract si proces-verbal din care sa reiasa modalitatea de lucru si asumarea serviciului prestat. Suntem avizati DSV, DSP, Mediu, iar personalul care efectueaza operatiunile DDD este calificat in domeniu acesta. Ne straduim sa fim cei mai rapizi la solicitarile dvs, astfel incat uneori reusim in maxim ora sa ajungem, de cele mai multe ori raspundem in aceeasi zi solicitarii, iar in cazurile cele mai complexe, dupa o evaluare minutioasa a spatiului pe care urmeaza sa il dezinfectam, in 1-2 zile sa demaram actiunile DDD.

DERATIZARE Constanța

DERATIZARE Constanța

Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct – fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri care dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care lucreaza in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).

Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active, capcane pe baza de adeziv, capcane autoblocante.

Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.

Lanseaza comanda

  sunt de acord cu Termeni si Politica de confidentialitate

  Avantajele dumneavoastra alegandu-ne pe noi:

  • RAPIDITATE– suntem cei mai rapizi (putem interveni în aceași zi în care plasați comanda);
  • GARANȚIE –  oferim garanție la orice lucrare efectuată;
  • CALITATE, PROMPTITUDINE ȘI INOVARE – Reinvestim permanent profitul în sistematizare, recrutare, calificare și tehnologizare, cu strategii adaptate schimbărilor produse în ultimii ani,  pentru ca dumneavoastră să puteți conta pe noi indiferent de amploarea lucrărilor.
  • DISPONIBILITATE NON STOP – vă putem servi în regim NON-STOP de luni până sâmbătă;
  • Oferte personalizate– ne adaptăm cu ușurință cerințelor clienților noștri și venim în întâmpinarea nevoilor cu soluții personalizate.
  • SERVICII INTEGRATE – Eficientă din punct de vedere al costurilor și al timpului

  “Dedicați curățeniei non-stop’’ este declaratia misiunii Ekara Cleaning și reprezintă angajamentul nostru față de clienți de a asigura servicii profesionale de curățenie, dezinsecție dezinfectie si deratizare, facility management, pe toată raza județului Constanța, prin sistematizarea și updatarea permanenta a dotărilor tehnologice și a resurselor umane calificate.

  Servicii profesionale de  Dezinsectie Constanta Deratizare Constanta Dezinfectie Constanta

  Serviciile noastre de deratizare, dezinsecție și dezinfecție sunt adresate unei game largi de clienți- instituții publice, agenți economici și persoane fizice, după cum urmează: Unități cu profil industrial – producție – comerț, Unități cu profil alimentar – producție – comerț, Unități de învățământ, Unități militare, Unități sanitare, Unități hoteliere, Unități de administrație publică, Întreprinderi și instituții, Depozite en-gros pentru produse alimentare și nealimentare, Subsoluri de bloc, Gospodării, Spații libere, parcuri, malluri, Canalizări, guri de vizitare,  inclusiv PT, Zone de depozitare gunoaie, Persoanelor fizice ( locuințe).

  Dezinsectie Constanta Deratizare Constanta Dezinfectie Constanta

  Firma noastra se adapteaza la nevoile fiecarei situatii si stim cat de important este sa putem intervenii imediat. Serviciile noastre sunt realizate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului iar solutiile utilizate nu sunt periculoase pentru oameni/ animale.