Asociații de Proprietari: Deratizare, dezinfecție și dezinsecție
dezinfectie

De ce servicii de deratizare, dezinfectie și dezinsectie au nevoie asociațiile de proprietari?

Știați că legislația în vigoare pentru asociațiile de proprietari stabilește periodicitatea de executare a operațiilor pentru lucrări de deratizare, dezinsecție și dezinfecție?

Mai exact, este vorba despre ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației române, care prevede următoarele: „dezinsecția periodică se va face la intervale prevăzute în metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodică se va face la intervale de maximum 6 luni; între operațiunile periodice se vor aplică proceduri de dezinsecție și deratizare curente, de întreținere, în funcție de prezența vectorilor”.

Venim în sprijinul dumneavoastră cu cele mai eficiente servicii de Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție.

Pentru a realiza operațiile de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție la cele mai înalte standarde, toate produsele utilizate sunt avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor și sunt realizate de către personal calificat și experimentat

Onorăm eficient orice provocare din domeniu, indiferent de amploare și tipul dăunătorilor și lucrăm în regim NON-STOP.

Produse utilizate pentru dezinfecția blocurilor

Folosim cele mai bune soluții de pe piață, marca Bayer și putem oferi garanția oricăror lucrări indiferent de amploarea lor. În procesul de dezinsecție folosim diverse metode de combatere tip insecticid, capcane cu adeziv sau geluri ce oferă o sigilare pe termen lung a locațiilor. Dispunem de asemenea de tehnologizare modernă: echipamente de nebulizare, atomizoare sau pulverizatoare.


DERATIZARE3

Conform reglementărilor în vigoare, după fiecare intervenție, se emite un proces verbal de executare a lucrărilor de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Acest proces verbal reprezintă o dovadă în fața autorităților (DSP, DSV) și conține toate informațiile specifice precum: data intervenției, cantitatea și denumirea soluțiilor utilizate și totodată metodele folosite.

În colaborările contractuale pe termen lung, veți primi un calendar al intervențiilor și veți fi anunțat din timp, când anume trebuie executată operațiunea.

Iar la început de an, Ekara a pregătit o ofertă de nerefuzat: 20% reducere pentru serviciile DDD deratizare, dezinsectie si dezinfecție, valabilă până în data de 28 februarie.

Grăbiți-vă să prindeți oferta și asigurați-vă că spațiile în care locuiți sau vă desfășurați activitatea sunt protejate.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați la 0755 066 406 sau  office@ekara.ro.

 


dezinfectie spatiu
Rectangle 3788
Cere 
Ofertă
Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de curățenie, nu ezita să ne contactezi! Completează mai jos datele tale de contact și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi venim cu soluția.
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj