Servicii deszăpezire Constanța
utilaj-deszapezire

Servicii deszăpezire Constanța

Odată cu intrarea în lunile de iarnă, vremea aspră poate fi foarte imprevizibilă și dificil de gestionat. Nu lăsăți zăpada să vă împiedice să intrați sau să ieșiți de pe alee după o ninsoare puternică.

Deszăpezire sau dezăpezire?

Este important de menționat că forma corectă este "deszăpezire", în timp ce "dezăpezire" nu există în niciun dicționar. Deszăpezire înseamnă acțiunea de a curăța de zăpadă, redând circulației un drum, un loc etc., sau destroienire. Este termenul corect utilizat pentru a descrie procesul de eliminare a zăpezii dintr-o anumită zonă.

Ce deszăpezim?

  • Hypermarketuri, ansambluri rezidențiale, centre de afaceri, clinici medicale sau orice obiective care au nevoie de deszăpezire urgentă.
  • Căile publice, intrările, parcările, platformele exterioare, pentru instituţii publice, firme, ansambluri rezidenţiale, spații rezidențiale.
  • Curăţăm arterele principale, secundare, trotuarele şi le păstrăm curate pe timp de polei sau îngheţ.

Fie că te întorci acasă dintr-o vacanță însorită și vrei să te asiguri că drumul tău de acces este curățat până la întoarcere sau dacă ai o săptămână grea la serviciu și știi că zăpada de pe alee este ultimul lucru de care vrei să te ocup atunci când vii acasă, serviciile noastre de deszăpezire te pot ajuta. Lăsăți munca grea și rece pe seama profesioniștilor în deszăpezire de la Ekara Cleaning.

Curățenie mecanizată

În acest scop vă stăm la dispoziție cu utilaje foarte performante.

Pentru deszăpezirea mecanizată, utilizăm următoarele utilaje de deszăpezit: freze de zăpadă, tractorase cu lamă, încărcătoare frontale mici (tip Bobcat, buldoexcavator, mini vola) și încărcătoare frontale mediii (tip JCB) cu cupa în față și excavator pe spate.

Utilajul de deszăpezire mini vola, este special concepută pentru aeroportul din Viena, acesta având un grad ridicat de eficiență.

La solicitarea clientului, zăpada poate fi și transportată cu un utilaj tip basculantă.

Împrăștierea de materiale antiderapante (clorură de calciu) pentru a evita poleiul

Putem asigura împrăștierea de material antiderapant de tip clorură de calciu lichidă în timpul și înaintea deszăpezirii.

deszapezire constanta_utilaj

Utilaje de deszăpezire

  • freze de zăpadă;
  • tractorașe cu lamă;
  • încărcătoare frontale mici (tip Bobcat);
  • mini vola;
  • buldoexcavator;
  • încărcătoare frontale mediii (tip JCB) cu cupa în față și excavator pe spate.

Cum te putem ajuta să te pregătești pentru iarnă?

Când vine vorba de îndepărtarea zăpezii și a gheții, există câteva sfaturi rapide și ușoare pentru a vă ușura viața.

Iată câteva trucuri grozave de deszăpezire pe care să le încercați în această iarnă.

  • Stabiliți un program pentru deszăpezire - Când vine vorba de deszăpezire, unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face este să așteptați până când încetează să ningă. În schimb, stabiliți un program pentru a lopata ușor la fiecare una sau două ore, în funcție de cât timp ar trebui să dureze ninsoarea.
  • Nu uitați să răspândiți nisip peste zonele alunecoase - Aveți nevoie de mai multă tracțiune când luați cu lopata? Întindeți puțin nisip sau așternut pentru pisici peste zona în care veți lucra. Textura aspră vă va ajuta să nu cădeți pe măsură ce curățați zăpada și gheața.
  • Mai presus de toate, nu vă fie teamă să cereți ajutor atunci când aveți nevoie. Suntem aici pentru tine!

Deszăpezire preț

Serviciul de deszăpezire se poate contracta / oferta sub mai multe forme:

  1. Plasarea utilizajului permanent în locație cu un cost fix lunar;
  2. Solicitările la intervenție cu un cost per oră.

Dacă aveți întrebări despre serviciul nostru de deszăpezire sau despre o comandă pe care ați plasat-o, suntem aici pentru a vă ajuta!

Pentru asistență sunați echipa noastră de profesioniști! 

Firma de deszăpezire Constanța

De ce să angajezi un profesionist în deszăpezire?

Acordați-vă timp să vă bucurați de zăpadă în acest sezon de iarnă. Serviciile Ekara Cleaning vă economisesc timp, energie și riscul de vătămare. Cu un sezon de iarnă din ce în ce mai imprevizibil, răspundem rapid la toate solicitările pentru deszăpezire.

Ori de câte ori ninge, mai mult sau mai puțin, fiți siguri că Ekara Cleaning vă va arăta drumul prin zăpadă.

DESZĂPEZIRE constanta
Rectangle 3788
Cere 
Ofertă
Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de curățenie, nu ezita să ne contactezi! Completează mai jos datele tale de contact și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi venim cu soluția.
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj