NE-A FACUT PLACERE SĂ COLABORĂM CU

Alexandra
Img rezultate
Întreținere și reparații clădiri

Asigurăm mentenanța predictivă, preventivă și corectivă, de managementul mentenanței, revizii sau receptiv și multe alte activități ce țin de administrarea unei clădiri onorate cu personal și echipamente proprii.


Serviciile de facility management asigurate de Ekara Cleaning se referă la operarea și întreținerea clădirilor și includ servicii de mentenanță și reparații precum: zugrăveli, tencuieli, montaj și reparații tavan casetat, instalații termice și sanitare, instalații electrice, lăcătușerie, tâmplărie, reparații diverse, montaj gresie și faianță, controale și inspecții tehnice periodice dar și reparații generale ale întregului sistem de curenți slabi: uși automate, radio tv, interfonie, CCTV, sisteme de alarmă, sisteme pentru detecție incendiu, sisteme supraveghere, sisteme detecție efracție.


← Vezi Serviciul

Deszăpezire Constanța

Îndepărtarea zăpezii de pe suprafețele întinse sau din zonele mai puțin accesibile utilajelor manuale poate fi o adevărată provocare. Echipa noastră este pregătită cu utilajele necesare și personalul calificat de care ai nevoie pentru eliberarea căilor de acces din spații de mici și mari dimensiuni.


Venind în întâmpinarea recomandărilor, în completarea prestărilor oferite, am introdus și serviciul de deszăpezire. În acest scop stăm la dispoziție cu un utilaj foarte performant. 


Apelează la serviciul de deszăpezire disponibil NON-STOP în Constanța, serviciu oferit de Ekara Cleaning. ← Vezi Serviciul

Rectangle 3788
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj