NE-A FACUT PLACERE SĂ COLABORĂM CU

Vlad
Img rezultate
Deratizare Constanta

Deratizarea este folosită în combaterea rozătoarelor care, după cum se știe, în urma cercetărilor efectuate, au o organizare foarte bine pusă la punct, fiecare colonie de rozătoare (șoareci, șobolani) are în componență masculi tineri care după ce găsesc hrană, îi aduc și pe ceilalți să se hrănească, drept pentru care s-au folosit substanțe care lucrează în 5-7 zile prin coagularea sanguină (animalul, simțindu-se rău se retrage în galerie și moare, evitându-se astfel apariția de mirosuri în spațiile tratate). 


Substanțele folosite sunt momeli raticide pe bază de cereale, carne, sânge și grăsimi animale care nu mucegăiesc, având în componență substanțele active, capcane pe bază de adeziv, capcane autoblocante. Substanțele se aplică în stații de intoxicare a rozătoarelor pentru a se evita consumarea lor de către animalele domestice.← Vezi Serviciul

Dezinfecție

Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare. Substanțele pe care le folosim sunt profesionale și avizate de Ministerul Sănătății, punem la dispoziție fișele de securitate și termenele de valabilitate aferente lor. Se lucrează doar pe bază de contract și proces verbal din care să reiasă modalitatea de lucru și asumarea serviciului prestat.


Suntem avizați DSV, DSP, Mediu, iar personalul care efectuează operațiunile DDD este calificat în domeniul acesta. Ne străduim să fim cei mai rapizi la solicitări, astfel încât uneori reușim în maximum o oră să ajungem, de cele mai multe ori răspundem în aceeași zi solicitării, iar în cazurile cele mai complexe, după o evaluare minuțioasă a spațiului pe care urmează să îl dezinfectăm, în 1-2 zile să demarăm acțiunile DDD.


← Vezi Serviciul

Peisagistică

 Efectuăm lucrări de amenajare spații verzi care conțin următoarele: 

  • tuns gazon;

  • montat rulouri gazon;

  • toaletat copaci;

  • toaletat și montat gard viu;

  • tăiat vegetație;

  • degajat orice tip de deșeuri rezultate în urma toaletarii.

← Vezi Serviciul

poza beneficii2
20211112134335-christian-wiediger-f8ian0lyfju-unsplash
Nume*
Telefon*
Locație*
E-mail*
Serviciu
Mesaj
Rectangle 3788
poza beneficii1
Rectangle 3788